KOLUMNE
Divja hrana – Žiga Klemenc 2. del
Divja hrana odganja že takrat, ko na vrtu še ni zelenega in nas z njenim učinkom prepriča, da je divja zelena moč bistveno večja, kot si morda predstavljamo. Ker imamo na Kočevskem toliko neokrnjene, narave moramo z malo znanja in iznajdljivostjo izkoristit čim več sadov gozda in v večji meri vstopiti v svet čudoviti svet divje kulinarike.
Mnenja in stališča avtorja ne odražajo mnenj in stališč uredništva ter za njih ne odgovarjamo.
Sorodne vesti:
Prikaži več
-
DRUŽBA9 let nazaj
Kultura ali zloraba?
-
SVET - TEDNIK12 let nazaj
Svet pred domačim pragom 01.07.2012
-
ZDRAVSTVENE NOVIČKE3 meseci nazaj
NMP Kočevje del dispečerske službe
-
ZDRAVSTVENE NOVIČKE3 meseci nazaj
Zdravniška stavka v ZD Kočevje
-
ZDRAVSTVENE NOVIČKE9 mesecev nazaj
Novi zdravniki v ZD Kočevje
-
ŠPORT3 dnevi nazaj
Štirje naslovi evropskih prvakov
-
ŠPORT1 teden nazaj
Uspehi Lenarta Dejaka
-
ŠPORT1 teden nazaj
Zgodovinska sezona kočevskih kegljačev