Deset najbolj gledanih vsebin v letu 2011

Avtor TV Kočevje , . objavljeno v Zanimivosti

naj_10Kaj je lani najbolj pritegnilo vašo pozornost?

Pripravili smo pregled najbolj gledanih video prispevkov.

1. Avto na drva

Inovator Primož Ogorelec je več desetletij staro tehnologijo pogona na lesni plin izboljšal in priredil za današnjo rabo. Prispevek o rabi alternativnega goriva za vozila ste nagradili z največ ogledi. Prispevek pa je 23. septembra 2011 dobil častno omembo na mednarodnem dogodku Noč Raziskovalcev - festival RoL.

2. Ekskluzivno – posnetki jezerske pošasti!

Prvi igrani projekt naše televizije. Drugo mesto na lestvici gledanosti je spodbuda, da se bomo tudi v bodoče lotevali tovrstnih prispevkov.

3. Vtisi iz olimpijade

Vtisi s tekmovanja na 18. mladinski gasilski olimpijadi v Kočevju.

4. Kulturnič

Kratki dokumentarni film o kulturnih osamelcih, ki živijo in delajo v našem mestu. Film o primatih, ki skušajo preživeti na izoliranem otoku, izpostavlja prizadevanja o širjenju kulturnega prostora v podhranjenem okolju.

5. KNK Longboard Camp Osilnica

Ovinkaste klance med Borovcem in Osilnico so si poleti za svoje vragolije izbrali piloti na dolgih deskah. Obiskali smo njihov kamp na Strmi rebri.

6. Vroča kri zaradi Romov

Prebivalci Željn, Grička in Šalke vasi nasprotujejo preselitvi naselitvi Romov na Griček pri Željnah. Zbrani  v Lovskem domu v Željnah so izrazili svoje ogorčenje in nasprotovanje domnevni potezi občine Kočevje.

7. Tekmovalni del zaključen!

Po razburljivem tekmovanju v vaji z ovirami in v štafeti na 400 m z ovirami smo z nestrpnostjo pričakali uradne rezultate 18. mladinske gasilske olimpijade.

8. Taborska olimpiada

Cilj Taborske olimpijade je, da se mladi na športen in zabaven način družijo in vzpostavijo stik še z drugimi nastopajočimi ekipami. Bilo je mokro, glasno in zelo zabavno!

9. Anketa med mladimi gasilci

18. Mladinska gasilska olimpijada je priložnost za sklepanje novih prijateljstev med mladimi. Odpravili smo se na stadion, kjer smo poskušali ujeti utrip med tekmovalci in njihovimi spremljevalci in jim zastavili nekaj vprašanj.

10 Lisko je povedal vic

Naša rubrika Minuta za smeh beleži veliko število ogledov. Številni sogovorniki, ki radi stresajo šale so pred našo kamero dobili priložnost, da nasmejejo širši krog ljudi. Bi se jim želeli pridružiti? Pišite nam in se prijavite, da vas posnamemo!

* Pregled prispevkov, ki so bili v letu 2011 pogledani v celoti, ne vključuje tedenskih oddaj in komercialnih vsebin.

 

 

Ostale novice tega tedna