Pravila za volitve 2011

Avtor TV Kočevje , . objavljeno v Državnozborske volitve 2011

volitve_2011V skladu z Zakonom o volilni in referendumski kampanji TVKOČEVJE.SI objavlja pogoje in način uredniške politike za predstavitev kandidatov, političnih strank in njihovih programov za  volitve 2011.   PRAVILA ZA SPREMLJANJE PREDVOLILNE KAMPANJE ' VOLITVE 2011'

Spletna televizija TVKočevje.si bo kot neodvisna spletna televizija na svojem portalu www.tvkocevje.si spremljala predvolilno kampanjo ' Volitve 2011'. Predvolilno kampanjo 'Volitve 2011' bo spremljala v okviru profesionalnih novinarskih načel in v skladu z novinarsko etiko.

Skrbeli bomo za kar se da uravnoteženo predstavitev vseh kandidatov. O dolžini, vsebini in načinu predstavljanja bo uredništvo odločalo samostojno. V posebni podrubriki 'Volitve 2011' bodo obiskovalci spletne strani www.tvkocevje.si lahko spremljali predstavitev vseh kandidatov za župana Občine Kočevje, novosti glede volilne kampanje v kočevski občini in zakonska določila o lokalnih volitvah. 

Oglaševalske vsebine, ki bodo označene kot naročen oglas, bodo objavljene z navedbo naročnika. Za vse organizatorje kampanje veljajo enaki pogoji oglaševanja in cenik.

Za oglaševanje na spletni strani www.tvkocevje.si pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Opomba: Kandidati oz. liste, ki bi menile, da so bile kršene njihove pravice v skladu z zakonom, imajo pravico do sodnega varstva, kot to določa zakon. /Uredništvo TVKOČEVJE.SI, odgovorni urednik Igor Rančigaj
Sporočila se uredništvu izvajajo preko elektronskega naslova, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Ostale novice tega tedna